MAri KIta Berchatting

Friday, 19 June 2009

haii..lama gak tak menaip kat blog ni....long time no see katakann...bz skt sejak akhir ni...hari ni bad mood,xtau laa napa...tension...gram pun ada...tp xperlaa...lama2 ok laa tu....ke mana aku menghilang?hurm..meh aku story skit....sepanjang ketiadaan aku n kebzian aku...aku sibuk menguruskan 12 org pelajar sekolah menengah...urus per?hah..nak tau?pe lagi...zapin laa...cam psg panas diorang skang....ada jek show...grr..hehehe..then aku skang tgh aktif berpersatuan...kenalak jadi Secetary..hahaha....then malaam lak aku sibuk ngn silat...camner laa aku nak menulis blog kan?sampai awek aku pun jarang mesj aku...tup2...erm..ntah laa...k laa..mata dah ngantuk plus maantul....t tulis lg....chow2

1 comment:

WanBesor said...

salam beb,

hehe 1st time aku bace blog yg dimiliki oleh member sekolah rendah (tupon sebab "ter"klik kat forum gem 83 haha) enjoy rupenye bace blog.. every single words aku bace.. n aku rase leman yg aku kenal dulu dah byk berubah.. yela since aku bla from SMKGS.. kite dah jarang jumpe.. aktif btol ko berpesatuan ek.. dgn zapin lagi.. mm byk aktiviti2 sihat.. bagus gile...
Nnt kalo aku ade segamat kite lepak port mane2 minum2 burak2 ok.. c ya