MAri KIta Berchatting

Saturday, 30 April 2011

Kegembiraan dalam Kepenatan

Semalam bagi aku amat menggembirakan..
Apa taknya sekali ke melaka da..
Tapi apa yang aku geram..JEMMMMMM!!!!
Rakyat jelata sibuk ke sana ke sini terutama di exit2 PLUS
Berderet2 kereta keluar masuk..

Selepas aku bagi tiket pada si Nani..(dah beli seminggu lepas)
aku terus ke Uitm nak jemput 3 wanita2 misteri n seksa..hehehe..
Wanny(the prettiest girl),eyka bling2 (the hyper girl), Diba ( cute girl)...hehehe
Rupa2nya atas kesilapan aku..diorang ingat aku tak jadi keluar dengan diorang..
diorang dah plan dengan rakan diorang yang lain..
Lantas aku dengan sedihnya terus gerak sendirian..
Tapi 10 min kemudian diorang call suh p sama..
hahaha...siut jek kan...sian lak mmbr diorang tu..

Sepanjang perjalanan kami berborak2 mcm2 laa..
sampai terangkat2 kereta aku tu..ahahaha
punyalah aktif kami ni..
Smpai di exit ayer keroh..dah JEM da..
pastu kami ke rumah Cik Diba..
Kami dijamu makan..erm...tghhr+ptg..(tntang)
ikan siakap,kangkung,keropok,air oyen..
peh...terangkat siut...

Pastu kitorang p snap2 kat mana2 yang kitorang rasa boleh snap..
gambar t korang leh usha kat blog diorang..tunggu jek laa
t aku akan bgtau..hahaha
dalam pukul 9 camtu kami gerak balik sebab takut pak guard suh diorang teman pak guard kat depan pagar tu..
SO..nnt gambar aku mntak kat diorang..oraiitt...namun ada kegembiraaan terselit dihati aku..
adalah...sampai masa aku akan bongkarkan disini..Insyaallah...Thanks to Allah sebab ketemukan aku dengan dia..
Thanks to Allah sebab ketemukan aku dengan 3 budak nakal ni...
Kegembiraan aku kembali..




5 comments:

ZWAN SABRI said...

kesian.. tp xpe, bukan slalu kann.. HAHA


MySuaraBlog: Selamat Hari Pekerja

dibahuda said...

mane ada nakal lahh.. :)

Ecul said...

yg pntg...best...sbb,

sheRyn ShaZwaNnY said...

sbb???? hehe....

Ecul said...

erm.....rahsia...akan terbongkar jua nnt...