MAri KIta Berchatting

Wednesday, 23 March 2011

SPM SPM SPM!!

Salam..
Hari ni SPM 2010 telah dikeluarkan..
Teringatlak time aku dan rakan2 sekolah amik result.
Malam tu aku takleh nak tido..takut..
tapi aku tau aku tak mampu untuk mencapai tahap yang cemerlang
namun aku bersyukur sebab result aku time tu leh laa di tahap baik..
Alhamdulillah....
Pada mereka yang berjaya aku ucapkan tahniah dan pada mereka yang mendapat keputusan yang tidak memuaskan cuba lagi..
Ini baru permulaan bagi korang untuk melangkah ke satu gerbang masa depan yang bergantung kepada usaha korang..
Jika korang tidak berputus asa, di masa hadapan korang akan berjaya..tapi jika sekarang korang dah give up,bersenang lenang..masa hadapan korang hancur.

Bagi mereka yang kurang berjaya, tingkatkan usaha anda,berfikiran positif dan jadikan keputusan SPM ni sebagai batu loncatan untuk anda ke hadapan. Tidak mengapa jika sekarang anda tewas, yang penting usaha dan sentiasa berdoa pada tuhan.


Kepada rakan-rakan blogger yang telah mengambil keputusan SPM 2010. Tahniah untuk korang dan yang tidak berjaya jangan putus asa.




2 comments:

hafiz hafizol said...

uwaaa..... saya x berjaya lam SPM saya... sedey sob3~~~~

Ecul said...

sabar leee